Pebermyntefiduser 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis Indsendt af : Pernille Indsendt : Red : |
|
|
Pisk hviderne til de er stive. Sigt flormelissen i og bland det godt. Tilsæt pebermynteessens og farve og bland godt.
Drys flormelis på hænderne. Rul teskefulde af blandingen til små kugler og anbring dem på en bageplade. Tryk kuglerne til flade skiver med en gaffel. Lad dem stå i køleskabet i 1 time, til de er faste. Kom chokoladestykkerne ned i den varmefaste skål. Anbring skålen oven i gryden med det simrende vand (ca. 5 cm vand). Tag skålen fra varmen, når chokoladen er smeltet og rør den jævn. Lad den køle lidt af. Dyp hver pebermynte i chokoladen, så halvdelen bliver dækket. Anbring pebermynterne på bagepapiret, og opbevar dem i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 5333 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer mad elskeren =D - 2010-04-05 13:17:19 super god men fra en anden kogebog :/ |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne