Helstegt kalvelever med squashpuré

Helstegt kalvelever med squashpuré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.kalvelever
2 spsk.hvedemel
 Salt
 peber
4 spsk.smør
2 spsk.olie
125 g.skalotteløg
1 gulerod
1 skiveknoldselleri
1.5 dl.halvtør hvidvin
2 dl.piskefløde
150 g.røget bacon i skiver
 
 Squashpuré:
250 g.squash
2 æbler
1 løg
2 spsk.olie
2 spsk.smør
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Fjern hinderne fra leveren. Vend leveren i salt og peberblandet mel. Pil løgene og skær gulerod og selleri i små tern. Lad smør og olie blive varmt på en pande og brun leveren heri på alle sider. Tag den op og læg den i et ovnfast fad. Svits løg, gulerødder og selleri og spæd med vin og piskefløde. Smag til med salt og peber. Hæld det over leveren og læg baconskiver på leveren. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 40 minutter.

Squashpuré:
Skær squash, æbler og løg i små tern. Sauter det ganske kort i olie i en gryde. Lad det simre 15 minutter og blend massen og tilsæt smør. Varm det igennem og smag til med salt og peber.

Skær leveren i skiver og garner med grønsager.
Server squashpuréen til.





karakterer:
Opskriften er vist 11558 gange,
og udskrevet 382 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu