Svinemørbrad med æbler
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Hanne Indsendt : Red : |
|
|
Befri 1 stor mørbrad for sener og hinder og skær den i skiver. Brun hurtigt mørbradskiverne i olie på en pande. Krydr med salt og peber og læg mørbradbøfferne i et ovnfast fad. Rist derefter 150g bacon i små terninger. Tag baconterningerne af panden. Pil og hak 1 stort løg og svits det i fedtstoffet sammen med 1 stort æble skåret i terninger. Krydr med timian. Kom løg-æblebandingen over mørbradbøfferne. Kog panden af med 2 1/2dl fløde 9 eller 13% og 100g flødeost med løg og urter. Jævn evt. sovsen let. Hæld sovsen i fadet og drys med baconterninger øverst. Dæk fadet med folie og stil retten i den nederste halvdel af ovnen ved 200 grader 15-20 min, eller til retten er gennemvarm. Fjern folie og stil atter retten i ovnen ca.5 min. Server med løse ris.
Tips: Fløde 9 eller 13% kan erstattes med madlavningsfløde, som er tilsat mel, så den jævner sovsen. |
|
Opskriften er vist 21056 gange,
og udskrevet 473 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne