Svinemørbrad med æbler

Svinemørbrad med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Enheder

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Hanne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stor mørbrad
 olie
 salt
 peber
150 g.bacon
1 stort løg
 timian
1 Æble
2.5 dl.Kaffefløde 9%
100 g.flødeost med løg og urter
 løse ris
 
Opskrift:
Befri 1 stor mørbrad for sener og hinder og skær den i skiver. Brun hurtigt mørbradskiverne i olie på en pande. Krydr med salt og peber og læg mørbradbøfferne i et ovnfast fad. Rist derefter 150g bacon i små terninger. Tag baconterningerne af panden. Pil og hak 1 stort løg og svits det i fedtstoffet sammen med 1 stort æble skåret i terninger. Krydr med timian. Kom løg-æblebandingen over mørbradbøfferne. Kog panden af med 2 1/2dl fløde 9 eller 13% og 100g flødeost med løg og urter. Jævn evt. sovsen let. Hæld sovsen i fadet og drys med baconterninger øverst. Dæk fadet med folie og stil retten i den nederste halvdel af ovnen ved 200 grader 15-20 min, eller til retten er gennemvarm. Fjern folie og stil atter retten i ovnen ca.5 min. Server med løse ris.

Tips:

Fløde 9 eller 13% kan erstattes med madlavningsfløde, som er tilsat mel, så den jævner sovsen.





karakterer:
Opskriften er vist 21056 gange,
og udskrevet 473 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu