5-korns hvedebrød med honning til bagemaskine
Hovedingrediens : Gryn / Korn - 5-kornsblanding Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tilsæt ingredienserne i rækkefølge som ovenfor
5-kornsblandimgen skal koges i 4 minutter pas på at de køles godt af inden du tilsætter dem, ellers beskadiges gæren |
|
Opskriften er vist 68402 gange,
og udskrevet 1435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer The 12th Guru - 2015-11-04 17:11:08 En lille reminder: Salt og olie / smør sætter en stopper for gæringen. Derfor skal salt blandes med mel for tilsætning. Vent med tilsætning af olie så længe som muligt. 500g mel er måske lidt i underkanten. Synes at dejen bliver for vådt. Per - 2011-04-21 17:08:51 Det sank lidt sammen i toppen, andre som har oplevet dette?? Bo - 2009-12-17 01:11:58 1 pakke tørgær kan jo købes i forskellige størrelser. Hvor stor en mængde drejer det sig her om. Det ville være rart om det var specificeret lidt bedre. Opskriften ser ellers spændende ud, tak for det! pia - 2009-08-07 21:58:41 hvor meget mælk skal der i hvis man ikke har tørmælk plm - 2008-12-15 23:01:40 det opskrift til hugin bagemaskin kørers i program 1 basic |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne