Rødvinsmarineret svinekam 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt af : Henning Indsendt : Red : |
|
|
læg svinekammen i en pose. Tilsæt rødvin, svesker, hakket løg, hvidløg, 2 laurbærblade og kanelstang. Luk posen og lad det stå koldt til næste dag.
Tag stegen op og gem lagen. Dup stegen helt tør, rids sværen, put salt og peber ned i rillerne. Sæt stegen på rist med bradepande under. Steges i 15-20 minutter ved 200 grader. Hæld lidt vand i bradepanden steg videre 1 time og 45 min. ved 175 grader. Sørg hele tiden for at der er lidt vand i bradepanden. Lad stegen hvile i 5 min. Skær stegen i skiver. Imellemtiden lad marinaden småkoge i 20 min. smag til med salt og peber. Severes til som kompot/sauce. Tips: Kan serveres med kogte kartofler og/eller bagte grønsager. |
|
Opskriften er vist 13995 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne