Smörgåstårta (Sandwichlagkage)

Smörgåstårta (Sandwichlagkage), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Oprindelsesland : Sverige

SverigeKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Smörgåstårta (Sandwichlagkage), billede 4 Smörgåstårta (Sandwichlagkage), billede 1 Smörgåstårta (Sandwichlagkage), billede 2 Smörgåstårta (Sandwichlagkage), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 pakkertoastbrød
300 g.roastbeef i skiver
300 g.kogt skinke i strimler
300 g.leverpostej
250 g.bacon i skiver
1 dl.Mayonnaise
45 g.Kapers
50 g.Peberrod høvlet
4 spsk.dijonsennep
250 g.smør
 
 Garniture:
2.5 dl.Cremefraiche 38%
300 g.flødeost naturel
2 tomater
0.5 Agurker
 purløg
 
Opskrift:
Steg baconen og læg den på fedtsugende papir. Skorpen skæres af toastbrødet, og brødet skæres til så det passer i en springform ca 27 cm. i diameter. Tryk brødet let med hånden for hver bestand opbygget.

Opbygge i forskellige lag som følger:
Brød
Leverpostej + stegt bacon
Brød + smør
Skinke + sennep
Brød + smør
Kapers + mayonnaise
Roastbeef + peberrod
Brød + smør (nederst)

Formen kan med fordel sættes i press i køleskabet natten over, så er den nemmere at smøre over med flødeost/creme fraiche.


Næste dag: Bland crème fraiche med ost og smøre omkring hele kagen. Garnere med agurk, tomat og purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 99151 gange,
og udskrevet 1000 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-06-20 11:35:52
Man spiser det hele samlet

  -   2012-12-26 12:15:21
Hvordan skal man spise den? Synes den set duper lækker ud og god idé., men spiser man den lag vis eller det hele samlet

  -   2010-11-26 18:16:01
det er bare den fedeste ide ever=) ved bare ikke hvad den ældre genration ville sige tiol den opfindsomhed, de er skræmt bare ved kartofler m skræl=)

  -   2010-02-05 04:51:15
Hej Per den prøver jeg, jeg skriver senere. Hilsen Riistofte