Smörgåstårta (Sandwichlagkage)
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke Oprindelsesland : Sverige Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steg baconen og læg den på fedtsugende papir.
Skorpen skæres af toastbrødet, og brødet skæres til så det passer i en springform ca 27 cm. i diameter.
Tryk brødet let med hånden for hver bestand opbygget.
Opbygge i forskellige lag som følger: Brød Leverpostej + stegt bacon Brød + smør Skinke + sennep Brød + smør Kapers + mayonnaise Roastbeef + peberrod Brød + smør (nederst) Formen kan med fordel sættes i press i køleskabet natten over, så er den nemmere at smøre over med flødeost/creme fraiche. Næste dag: Bland crème fraiche med ost og smøre omkring hele kagen. Garnere med agurk, tomat og purløg. |
|
Opskriften er vist 98539 gange,
og udskrevet 999 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2018-06-20 11:35:52 Man spiser det hele samlet christina - 2012-12-26 12:15:21 Hvordan skal man spise den? Synes den set duper lækker ud og god idé., men spiser man den lag vis eller det hele samlet Amatøren gatsronomen - 2010-11-26 18:16:01 det er bare den fedeste ide ever=) ved bare ikke hvad den ældre genration ville sige tiol den opfindsomhed, de er skræmt bare ved kartofler m skræl=) anonym - 2010-02-05 04:51:15 Hej Per den prøver jeg, jeg skriver senere. Hilsen Riistofte |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne