Røget medister med sennep og ost
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt af : ulrik Indsendt : |
|
|
skær medisteren halvt igennem på langs så snittet ligger øverst. fjern skindet fra medisterne og placer den i et ovnfast fad. fyld ost i revnen hele vejen rundt og fordel sennepen på toppen af medisteren. hæld de hakkede tomater ved. bag i forvarmet ovn ved 200 grader i 20-25 minutter
Tips: serveres med hvidløgs flutes og ris/pasta |
|
Opskriften er vist 16040 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lene Bach - 2017-05-01 19:07:11 Vil nok bruge en ost OG sennep som smager af lidt mere næste gang. Og krydre tomaterne lidt; evt med lidt friske krydderurter, så det hele smager af lidt mere. Hans - 2010-12-12 15:01:57 Vi bruger at smøre med både sennep og ketchup og putte fint skivede æbler i snittene, olie/ margarine i bradepanden og evt. en enkelt dåse hk. tomater ved og ellers bare en god kartoffel/sellerimos til. Det er GUF !!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne