Marsipankugler, med chokoladeovertræk
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt af : ? Indsendt : Red : |
|
|
smelt chokoladen og flødeskummet sammen så det bliver ligesom soft ice.
imens former du. marcipankugler. når chokoladen er klar ruller du en efter en eller flere marcipankugler af gangen i chokoladen. lad dem stå i køleskabet i en-to timer (kan holde sig længere) Tips: hvis du ikke kan lide marsipan så brug karamel eller andet. |
|
Opskriften er vist 5030 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Tazz<3 - 2009-07-12 13:25:42 gode kugler de smager bedst med karamel man kan også putte marsipan og karamel overtræk efterfulgt af chokolade lag 10 stemmer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne