Purløgsmuffin
Hovedingrediens : Krydderurter - Diverse krydderurter Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg og purløg, svits det i smør uden det tager farve.
Pisk æg og cremefraiche sammen. Pisk løgblandingen i. Bland mel, bagepulver og salt sammen og vend det i til sidst. Kom dejen i 4-5 muffinsforme og bag ved 225 grader midt i ovn, i ca 12-14 min. Læg laksen på 4 tallerkener og krydr med citronskal, peber og citronsaft. Læg en fuffin ved og pynt med lidt cremefraiche smagt til med salt og citron. |
|
Opskriften er vist 6722 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne