Purløgsmuffin

Purløgsmuffin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Krydderurter - Diverse krydderurter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lille løg
1 stort bundt purløg
50 g.smør
2 æg
0.5 dl.creme fraiche 18%
90 g.hveeemel
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.reven citron
 lidtsalt
4-5 skiverrøget laks - ca 200gr
1 tsk.reven citronskal
 friskkværnet peber
1 tsk.citronsaft
 
Opskrift:
Hak løg og purløg, svits det i smør uden det tager farve.
Pisk æg og cremefraiche sammen. Pisk løgblandingen i.
Bland mel, bagepulver og salt sammen og vend det i til sidst. Kom dejen i 4-5 muffinsforme og bag ved 225 grader midt i ovn, i ca 12-14 min.
Læg laksen på 4 tallerkener og krydr med citronskal, peber og citronsaft. Læg en fuffin ved og pynt med lidt cremefraiche smagt til med salt og citron.





karakterer:
Opskriften er vist 6722 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu