Gratinerede chililever

Gratinerede chililever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
750 g.kalvelever
4 spsk.olie
3 løg
1 dåseflåede tomater
3 fedhvidløg
2 gulerødder
1 chili
2 porrer
70 g.ost
50 g.hvedemel
1 tsk.karry
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Leveren skæres i tynde skiver som vendes i blandingen af mel, karry, salt og peber og steges svagt i den opvarmede olie ca. 5 minutter. Herefter lægges de i et fad. Løgene skæres i skiver og svitses med de pressede hvidløg. Gulerødder, chilipeber og porrer skæres i tynde skiver og koges med de flåede tomater ca. 15 minutter og hældes over leveren. Osten rives og drysses over til sidst. Sættes i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 11724 gange,
og udskrevet 498 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-03-18 19:47:35
Havde ingen frisk chili, så puttede lidt fint hakket jalapones i. Var dog lidt fór rundhåndet, så det blev lige stærkt nok, så tilsatte lidt madlavningsfløde. Serverede det med kartoffelmos. Fantastisk resultat

  -   2011-04-10 21:05:05
Retten er som udgangspunkt ganske fin, men den er noget smagsløs med de foreslåede ingredienser - ved ikke om retten bare skulle have mere salt og peber.

  -   2005-01-01 01:01:01
det her er bare supergodt.Smager supert med ris.