Gratinerede chililever
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : |
|
|
Leveren skæres i tynde skiver som vendes i blandingen af mel, karry, salt og peber og steges svagt i den opvarmede olie ca. 5 minutter. Herefter lægges de i et fad. Løgene skæres i skiver og svitses med de pressede hvidløg. Gulerødder, chilipeber og porrer skæres i tynde skiver og koges med de flåede tomater ca. 15 minutter og hældes over leveren. Osten rives og drysses over til sidst. Sættes i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter.
|
|
Opskriften er vist 11724 gange,
og udskrevet 498 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer MutterMaM - 2014-03-18 19:47:35 Havde ingen frisk chili, så puttede lidt fint hakket jalapones i. Var dog lidt fór rundhåndet, så det blev lige stærkt nok, så tilsatte lidt madlavningsfløde. Serverede det med kartoffelmos. Fantastisk resultat Yogi - 2011-04-10 21:05:05 Retten er som udgangspunkt ganske fin, men den er noget smagsløs med de foreslåede ingredienser - ved ikke om retten bare skulle have mere salt og peber. nita - 2005-01-01 01:01:01 det her er bare supergodt.Smager supert med ris. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne