Gryde med lam og mynte
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i tern, og drysses med mel, salt og peber og brunes ad to omgange.
De udskivede gulerødder og løg svitses gyldne og kødet kommes tilbage i gryden. Der spædes med bouillon, så kødet netop dækkes og krydderierne tilsættes. Retten snurrer under låg ved svag varme, til kødet er mørt. Retten serveres med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 13577 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne