Wontondej
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Maria Indsendt : |
|
|
Sigt melet og læg det i en bunke på køkkenbordet. Pisk vand og æg let sammen og hæld blandingen ved midt i melet. Ælt dejen glat og smidig, dæk den med et fugtigt klæde, og lad den hvile i ca. 30 minutter.
|
|
Opskriften er vist 30648 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Ib Skov - 2023-02-12 14:01:44 Der mangler halvdelen af opskriften!! Susan - 2009-07-23 21:39:35 Hvad gør man med dejen når den er færdig? ruller man den ud? Per - 2009-01-09 11:17:01 Risdej til forårsruller kan også bruges, kan købes i asiatiske forretninger. Filodej kan også bruges, filodej kan købes på frost i de fleste supermarkeder. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne