Høns i aspars 02
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt : Red : |
|
|
Hønen eller kylling brystet, koges i en gryde med vand og en terning oksebouillon. Når kødet er mørt tages det op af gryden.
Sausen laves nu ved at komme noget margarine i en gryde og mel, der former sig som en bold. derefter kommes der saft i fra asparges og vandet, hvor kødet er blevet kogt i. der kommes en smule mælk eller fløde i for at få den runde smag. Sausen smages til med salt og peber. Når sausen er færdig kommes kødet og asparsen i. lad sausen stå med låg i 10 min, og server den derefter. |
|
Opskriften er vist 9553 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne