Sirupsknepkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Bjarne Indsendt : |
|
|
Det hele æltes sammen, deles i passende potioner og rulles ud i aflange papirtynde stykker, sættes på plade med bagepapir stikkes med gaffel. pensles med æg. Bages ved 200 grader i ca 10 min. tages ud pensles med sirup som er opvarmet i vandbad, så det er tyndtflydende. Sæt i ovnen igen til siruppen bobler
Tips: Kagerne må ikke være for tykke, så bliver de ikke gennembagte. |
|
Opskriften er vist 4738 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne