Broget hverdagsgryde 03
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Svend Erik Stein Laursen Indsendt : Red : |
|
|
* Svits de finthakkede løg og hvidløg i olie, indtil løgene er klare, men kun let gyldne. Tilsæt det hakkede kød og rør, til kødet har delt sig.
* Tilsæt ris og krydderier og bland det hele godt. Hæld bouillon og væden fra tomaterne ved retten og dæk gryden med låg. Lad retten småsnurre under låg 20-30 min. spæd evt. mere væske til. tilsæt majs, ærter og ituskårne dåsetomater. Kog retten videre ca. 10 min. uden låg. Smag retten til. Tips: Servering: Retten serveres i gryden, tynde ringe af peberfrugt lægges over. |
|
Opskriften er vist 17910 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne