Fegato alla veneziana
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Skræl løget skær det i tynde skiver. Sautér dem gyldenbrune i 2 spsk olie. Skyl og aftør leveren. Skær den i tynde skiver og steg dem i anden pande i olivenolie sammen med salvieblade. Steg til leveren ikke er rød mere. Først nu krydres med salt og peber. Anret sammen med løg.
|
|
Opskriften er vist 20102 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (21 stemmer) |
|
Kommentarer liselotte smistrup - 2008-09-11 13:59:01 Vi spiser denne ret med kartoffel-sellerimos, det smager skønt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne