Bayersk gryde
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : Laursen Indsendt : |
|
|
1. kødet skæres i terninger og vendes i mel og krydderier
2. Gulerødder skrælles og skæres i stykker 3. Kødet brunes i margarine 4. Vand, tomatpuré og gulerødder kommes i 5 Kog retten under låg ca. ½ time 6. De bayerske skæres i stykker og kommes i retten 7 Er retten for lys kommes lidt madkulør i 8. Er retten for tynd kommes lidt jævning i |
|
Opskriften er vist 7200 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne