Ovnbagt Laks 02
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : qetesh Indsendt : |
|
|
laksen skal helst være frisk, hvis den har været frossen, skal den være tøet før du starter. læg et stykke staniol ud på bordet, langt nok til at omslutte fisken, helst lidt ekstra. læg fisken på staniolen og pres citron ud over den. strø salt og pepper på, og tilsæt urterne. luk staniolen om fisken og læg den i ovnen på en plade.
100 grader. lad laksen få en time og serveres på et fad. serveres med nye kartofler og creme fraiche blandet på med finthakkede urter og salt og pepper. Tips: man kan også tilsætte urter efter valg personligt, bruger jeg nogle gange karse + dild + persille + purløg. hvis man har rester efter maden, kan man blande laksen op med creme fraichen. så har man et lækker pålæg! :D |
|
Opskriften er vist 21218 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne