Wienerschintzel med stegte kartoffelskiver
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår Indsendt : Red : |
|
|
Kødet paneres i æg og vendes i en blanding af salt, peber og rasp. De brunes straks i smør på en pande 2 min. på hver side.
Kartoflerne skrælles og koges møre. Brunes i smør på en pande, til de er gyldne. Servér straks med citronskiver og evt. salat til. |
|
Opskriften er vist 15500 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne