Kold, kogt helleflynder
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fisken udskæres i skiver á 3 – 4 cm´s tykkelse. Den dampes i gryde eller i ovn, evt. indpakket i folie sammen med salt, peber og lidt smør.
Afkøles. Fisken anrettes med en mayonnaisesovs, smagt til med krydderurter som dild, purløg eller persille. Til garnering kan bruges muslinger, rejer, kaviar asparges og tomater. |
|
Opskriften er vist 19393 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne