Kold, kogt helleflynder

Kold, kogt helleflynder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kold, kogt helleflynder, billede 4 Kold, kogt helleflynder, billede 1 Kold, kogt helleflynder, billede 2 Kold, kogt helleflynder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.helleflynder
 
 salt
 peber
2 dl.hvidvin
2 dl.vand
 
1 dl.mayonnaise
 salt
 peber
 krydderurter
1 tsk.citronsaft
 
 Garnering:
 Muslinger
 rejer
 kaviar
 asparges
 tomater
 
Opskrift:
Fisken udskæres i skiver á 3 – 4 cm´s tykkelse. Den dampes i gryde eller i ovn, evt. indpakket i folie sammen med salt, peber og lidt smør.
Afkøles.

Fisken anrettes med en mayonnaisesovs, smagt til med krydderurter som dild, purløg eller persille.

Til garnering kan bruges muslinger, rejer, kaviar asparges og tomater.





karakterer:
Opskriften er vist 19506 gange,
og udskrevet 179 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu