Pastafad med porre
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : aoge Indsendt : Red : |
|
|
Kog kyllingen i letsaltet vand. Skær den i tern. Steg baconet af på en pande. Hæld fedtet fra. Hæld mornaysovsen i en gryde ved svag varme.
Skær porrerne i ringe, put dem i en gryde med kogende vand, og blancher dem. Tag dem op, før de bliver smattede. Put kylling, bacon og porrer ned i osten, tilsæt mælk. Giv salt, peber og paprika efter smag. Lad det få et ganske kort opkog. Den rå pasta fordeles i et ildfast fad, smør det evt med lidt planteolie først. Hæld ostesovsen over pastaen, fordel den og tryg den lidt ned i pastaen. Drys reven ost over. Bages i ovnen til osten er gyldenbrun, og pastaen er gennemvarm og lidt sprød i kanterne. Tips: kan serveres med flütes og tomat-salat med basilikum. |
|
Opskriften er vist 7848 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne