Norske gammeldags klejner
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Marie Henriksen Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i sukkeret. Smelt margarinen og hæld mælken i. Margarine, mælk og æg kommes i gæren og røres sammen. Ælt melet i til sidst.
Dejen rulles tyndt ud (ca. 3-5 mm.) Klejnerne skæres ud i samme størrelse som alm. klejner og hæver til de har ca. dobbelt størrelse. Varm palminen op. Den er varm, når det syder omkring en tændstikke. Kom klejnerne (3-4 klejner ad gangen) i gryden, for ikke at afkøle palminen og vend klejnerne når de er lysebrune. Tips: Når klejnerne er kolde kan de fryses ned. Ved servering lunes de i ovnen og pyntes med glasur. |
|
Opskriften er vist 15939 gange,
og udskrevet 502 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer muminah - 2008-12-20 23:22:55 de er bare super gode , de får top karakter her fra :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne