Picata milanese
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bank kødskiverne let med hånden. Pisk æggene sammen, bland osten og raspen. Paner kødskiverne i æg og så i ost-raspblandingen. Steg dem med fedtstoffet ved jævn varme i ca. 2 minutter på hver side.
|
|
Opskriften er vist 18399 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne