Salat med asparges
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rucola skylles og blandes med rødløg i tynde både, halve cherrytomater, små broccoli buketter og friske asparges i 3 cm lange stykker.
Dressingen blandes og serveres til salaten. |
|
Opskriften er vist 41270 gange,
og udskrevet 874 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne