Honningkage med smørcreme og chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Indsendt af : Julie Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smør, sukker og honning i en gryde og lad det køle af. Rør æg, kærnemælk, hvedemel, honningkagekrydderi og hakket appelsinskal i blandingen.
Kom dejen i en lille springform. Bag kagen ca. 1 time ved 150 grader og lad den køle af inden den flækkes. Rør smørcremen af flormelis, vand og smør til en smørbar creme. Læg cremen imellem kagebundene og pynt med ca. 100 gr. smeltet chokolade. sæt kagen i køleskabet til cremen er stivnet. |
|
Opskriften er vist 11348 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne