Honningkage med smørcreme og chokolade

Honningkage med smørcreme og chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Julie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.smør
1.5 dl.sukker
1 dl.honning
1 æg
1 dl.kærnemælk
4 dl.hvedemel
1 bægerdr. Oekter hakket apelsinsskal
1 posedr. oekter honningkage krydderi
 
 Smørcreme:
2 dl.flormelis
0.5 dl.kogende vand
175 g.blødt smør
 
Opskrift:
Smelt smør, sukker og honning i en gryde og lad det køle af. Rør æg, kærnemælk, hvedemel, honningkagekrydderi og hakket appelsinskal i blandingen.

Kom dejen i en lille springform. Bag kagen ca. 1 time ved 150 grader og lad den køle af inden den flækkes.

Rør smørcremen af flormelis, vand og smør til en smørbar creme. Læg cremen imellem kagebundene og pynt med ca. 100 gr. smeltet chokolade. sæt kagen i køleskabet til cremen er stivnet.





karakterer:
Opskriften er vist 11348 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu