Rødbedebøf med ost

Rødbedebøf med ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.rødbeder
250 g.smelteost
1-2 æg
1 dl.rasp eller rugmel
 smør til stegning
 salt
 peber
 lidtklippet dild
 
Opskrift:
Kog rødbederne i vand, ca. ½ time.
Hæld vandet fra, slå koldt vand over rødbederne og pil dem.
Skær rødbederne i tykke skiver
Vend skiverne i sammenpisket æg og rasp eller rugmel.
Brun smørret på panden og steg rødbederne heri, få minutter på hver side.
Drys rødbedebøfferne med salt og peber og hold dem varme.
Skær osten i skiver, vend skiverne i æg og rugmel på samme måde som rødbederne og steg osten få minutter i brunet smør på panden. Det skal gå hurtigt så osten ikke smelter.
Læg osten på rødbederne, drys med klippet dild og servér med kartofler eller brød.





karakterer:
Opskriften er vist 7434 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu