Rødbedebøf med ost
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Kog rødbederne i vand, ca. ½ time.
Hæld vandet fra, slå koldt vand over rødbederne og pil dem. Skær rødbederne i tykke skiver Vend skiverne i sammenpisket æg og rasp eller rugmel. Brun smørret på panden og steg rødbederne heri, få minutter på hver side. Drys rødbedebøfferne med salt og peber og hold dem varme. Skær osten i skiver, vend skiverne i æg og rugmel på samme måde som rødbederne og steg osten få minutter i brunet smør på panden. Det skal gå hurtigt så osten ikke smelter. Læg osten på rødbederne, drys med klippet dild og servér med kartofler eller brød. |
|
Opskriften er vist 7434 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne