Porre- og squashfrittata med ost 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Sauter porrerne i 1 spsk olivenolie ved middelvarme ca. 8. min. Tilsæt squash og hvidløg og sauter yderligere 10 min. Kom blandingen over i en skål og lad den køle af. Tilsæt salt, peber, æg og ost.
Varm resten af olien op i en pande, hæld æggemassen på og ryst panden så æggekagen bliver jævn. Æggekagen steger stille ca. 15. min. Stil panden under en forvarmet grill, og grill frittataen gylden. Lad den derefter hvile 5 min før servering. Skær den i lagkagesnitter og server med en frisk, grøn salat som frokostret. |
|
Opskriften er vist 5747 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne