Æggestænger
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Bjarne Indsendt : |
|
|
Det hele æltes sammen, rulles i godt 1 cm. tykkelse. Smøres med "nissekanel" Bages ved 175 grader i 18 min. Skæres ud når de er færdigbagt. Smør med æg og strø med "nissekanel" Sukker blandet med kanel
|
|
Opskriften er vist 5470 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne