Banoffie pie
Hovedingrediens : Frugt - Banan Oprindelsesland : England Indsendt : |
|
|
allerførst skal du koge dåsen med kondenseret mælk med sukker, den skal småsnurre 3 timer i en gryde med vand så det dækker dåsen. VIGTIGT at gryden ikke koger tør, ellers kan dåsen eksplodere. du kan koge flere ad gangen og gemme dem uåbnet i 2 måneder. dette giver den TOFFIE som er vanvittig lækker.
Smelt smør og knus grovkiks i, hæld det i en tærteform og lad det hvile kort tid i køleskabet. Smør toffien ud på kiksebunden, skær bananer i skiver og læg det ovenpå toffien. Pisk fløden og pisk til sidst kaffe instant i, læg flødeskummet på som låg. stilles kold. Tips: kan fryses uden flødeskum. |
|
Opskriften er vist 9941 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne