Rejebruchetta
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Skyl spinat, persille og dild og blend det sammen med mayonnaise.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Gnid et par skiver ristet brød med overskåret hvidløg (kan udelades) og dryp med olivenolie. Anret med grøn mayonnaise og 75-100 g. friskpillede fjordrejer (eller alm. Pillede rejer). Server som forret eller luksusfrokost |
|
Opskriften er vist 4114 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne