Rejebruchetta

Rejebruchetta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 håndfuld spinat
1 håndfuld persille
1 håndfuld dild
50 g.mayonnaise
1 tsk.citronsaft
 salt
 peber
 
2 skiverbrød
1 fedhvidløg
 olivenolie
 
75-100 g.friskpillede fjordrejer
 
Opskrift:
Skyl spinat, persille og dild og blend det sammen med mayonnaise. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Gnid et par skiver ristet brød med overskåret hvidløg (kan udelades) og dryp med olivenolie.

Anret med grøn mayonnaise og 75-100 g. friskpillede fjordrejer (eller alm. Pillede rejer).

Server som forret eller luksusfrokost





karakterer:
Opskriften er vist 4114 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu