Salat med rejer og blomkål
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
del blomkålen i små buketter og kog dem møre med sprøde i letsaltet kogende vand ca. 5 minutter.
Hæld dem på et dørslag og lad dem afkøle.
Blend 200 g. hytteost med 0.5 dl. fløde og lidt dild og persille. Smag til med salt og peber. Vend de afdryppede blomkålsbuketter i dressingen og anret med rejer og salat. Giv brød til. |
|
Opskriften er vist 4946 gange,
og udskrevet 114 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne