Kalveinderlår med engelsk sauce og små grøntsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne koges. Kalveinderlåret brunes på begge sider og steges ca. 5-6 min på hver side. Grøntsagerne koges møre. Kalveinderlåret tages af panden og holdes lun. På samme pande koges bouillon ind og smages til med engelsk sauce.
|
|
Opskriften er vist 22448 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne