Kalveinderlår med engelsk sauce og små grøntsager

Kalveinderlår med engelsk sauce og små grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 skiverkalveinderlår (letbanket), a ca. 180 g
4 smågulerødder med top
150 g.sukkerærter
2 dl.kalvebouillon
 Worcestershire sauce
400 g.kartofler
Opskrift:
Kartoflerne koges. Kalveinderlåret brunes på begge sider og steges ca. 5-6 min på hver side. Grøntsagerne koges møre. Kalveinderlåret tages af panden og holdes lun. På samme pande koges bouillon ind og smages til med engelsk sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 22448 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu