Frikadeller uden mælk
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : gammelkonen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 137559 gange,
og udskrevet 1615 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (83 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-04-24 16:29:16 Man beregner 9~10 gram pr kilo Bodil F - 2019-03-03 20:28:46 Alt for salte. Jeg bruger under halvdelen af den angivne mængde. Ellers fine. Anika - 2018-11-03 16:43:47 Følger altid den her opskrift, da den er simpel og holder. Jeg tilføjer havregryn og det fungere også godt. Tak til vedkommende der har lagt den ud! Lars - 2018-06-18 11:51:30 Meget nemme at lave, jeg brugte lidt ramsløgssalt og uhmm da. Ida - 2018-02-13 15:29:08 De er mega lækkrer Dorte A - 2016-01-23 12:34:05 Ligesom min mors, men jeg tager nok kun 1 tsk salt næste gang. Frk. GK - 2015-07-14 17:39:52 Ganske enkelt de bedste frikadeller! anonym - 2015-01-23 19:41:19 Gode og lette frikadeller Lisa - 2014-12-16 18:24:33 Jeg hældte en smule madlavningsfløde (7%) og et par håndfulde havregryn i farsen. De smager super godt. Bitten - 2012-03-05 18:14:58 Rigtig lækker grundopskrift på frikadeller. De bliver super saftige og holder formen godt. Smager dejlige som de er, så den vil vi fremover bruge som grundopskrift og så ellers eksperimentere med diverse krydderier oveni. Tak for den :-) anette pedersen - 2011-09-29 13:41:15 rigtig dejligt nemme frikadeller. man bliver overrasket over at de smager så godt når der ikke er flere ingredienser i. jeg bruger denne opskrift HVER GANG jrg laver frikadeller og alle roser dem:) hanne - 2011-07-23 11:31:18 frikadellerne smager super dejlige. så ta for opskriften kenya - 2011-03-15 12:55:15 den smager så godt jeg har lavede den flere gange og anbefaler den til dem der elsker frikedeller :) hej - 2011-03-15 12:36:48 jeg håbr den smager godt glæder mig til at smage. :) :) hej - 2011-03-15 12:35:44 skal der ikke noget væske i eller noget andet væske Kenya - 2010-08-11 14:31:04 De smager super godt, slev om jeg plejer at få meget stærkere og ikke s faste frikadeller, helt klrt en opskrift jeg skal bruge igen... :) Gitte - 2010-05-12 22:05:53 Det er nogle rigtig lækre dunser, men dog er der efter mine smagsløg, alt for meget salt i, jeg har derfor lavet den igen men kun med 1 tsk salt og så blev de perfekte..... Simone - 2010-03-29 19:46:25 Mega gode frikadeller, de kan klart anbefales, MUMS. Og de var lige tilpas og dejlig saltet :) Amalie - 2010-03-22 16:17:27 De er rigtig nemme og lave, og min kæreste og jeg elkser dem (: Også smager de vildt godt anonym - 2010-03-06 16:34:05 De er rigtig gode, og nemme at lave! Tepriess - 2009-12-04 00:42:36 Jeg har godt nok aldrig hørt om en frikadelle opskrift uden mælk eller anden form for væske, men prøvede og lave dem, og blev godt nok overrasket, de smager rigtig godt, og farsen er meget nem at forme. Brumbasse50 - 2009-09-13 13:58:09 At lave frikadeller uden at anvende nogen form for væske er helt nyt for mig. Men trods den manglende væske er de saftige og smager rigtigt godt. familien - 2009-04-08 19:16:52 de er hurtige at lave og de smager rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne