Laks med ris og forårsløg

Laks med ris og forårsløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Katja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 lakse bøffer
1-2 bdt.forårsløg (alt efter størrelse)
400 g.ris
 
Opskrift:
Skær forårsløg i små tynde skiver, svits dem på en pande og læg så til side, men holdes lune.
Steg laks på panden til de er gennemstegte, server sammen med ris og hæld så forårsløg henover.
Sovs; hvidvins sovs passer super til.

Tips:

Man kan evt. putte ris i en kop. med et stykke film henover, og så et par minutter i micro ovnen, så har de form efter koppen når de kommer ud.





karakterer:
Opskriften er vist 7017 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu