Laks med ris og forårsløg
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Katja Indsendt : Red : |
|
|
Skær forårsløg i små tynde skiver, svits dem på en pande og læg så til side, men holdes lune.
Steg laks på panden til de er gennemstegte, server sammen med ris og hæld så forårsløg henover. Sovs; hvidvins sovs passer super til. Tips: Man kan evt. putte ris i en kop. med et stykke film henover, og så et par minutter i micro ovnen, så har de form efter koppen når de kommer ud. |
|
Opskriften er vist 7017 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne