Saltstegt sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt af : Birgit Indsendt : |
|
|
Spegesildene renses for ben (bed evt fiskehandleren gøre det).
De skal udvandes i 24 timer (skift vand et par gange). Spegesildene tørres af i køkkenrulle og vendes i rugmel. Løgene skæres i skiver og steges til de er gyldne og bløde. Sildene steges på panden indtil de er gennemstegte og gyldne. Serveres med stærk sennep, de stegte løg og rødbeder på godt rugbrød. Server øl og snaps til. |
|
Opskriften er vist 7288 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Borge - 2012-01-03 21:48:15 Jeg har fået dem på Bornholm og har også fået en lignende opskrift af en Bornholmer, og ja de smager fantastisk. Hans - 2011-03-09 12:19:51 Fin variant af stegt sild, den skal prøves. Men hvorfor kalde den Saltstegt Sild, der er lo ikke så meget som et drys salt i ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne