Rabarbersalsa
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Snit rabarber i små tern og blancher dem i kogende letsaltet vand.
Skyl dem i koldt vand og lad dem dryppe godt af.
Skær peberfrugt i små tern og snit forårsløg fint. Halver chilli, kasser frø og mellemvæg og snit den fint. Bland rabarberne i en skål med de øvrige grønsager og tilsæt limesaft og Rørsukker og friskhakkede korianderblade. Smag til med salt og peber. Server salsaen som tilbehør til grillstegt kylling, svinekød eller fisk. |
|
Opskriften er vist 5320 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne