Italiensk kalveinderlår med gorgonzolasauce

Italiensk kalveinderlår med gorgonzolasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Italiensk kalveinderlår med gorgonzolasauce, billede 4 Italiensk kalveinderlår med gorgonzolasauce, billede 1 Italiensk kalveinderlår med gorgonzolasauce, billede 2 Italiensk kalveinderlår med gorgonzolasauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.kalveinderlår
 salt
 friskkværnet peber
75 g.parmesanost
 Salvie, frisk
12 skiverparmaskinke
4 spsk.olivenolie
1 dl.hvidvin
 
 Sauce:
150 g.gorgonzola
2 dl.piskefløde
 Salvie, frisk
1 fedhvidløg
0.5 spsk.majsstivelse
 
Opskrift:
Skær kødet i 10 tynde skiver og bank det let med håndroden. Drys skiverne med salt, peber og friskreven parmesanost og læg et par salvieblade på. Læg en skive parmaskinke på hvert stykke kød og sæt det fast med kødnåle.

Brun kødet i olie på en stor pande, læg siden med parmaskinke nedad først. Steg kødskiverne 2 min. på hver side, læg dem i et fad og hold dem varme.

Kog panden af med vin. Opvarm fløde og gorgonzola i en gryde, hæld pandeafkoget op i gryden og tilsæt hakket salvie og presset hvidløg. Smag til med salt og peber og jævn saucen med majsstivelse, rørt ud i vand.





karakterer:
Opskriften er vist 74051 gange,
og udskrevet 2367 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-06-13 20:25:21
Min mand er helt vild med sovsen.Jeg laver gerne en stor portion og fryser derefter ned i mindre portioner.

  -   2015-10-25 13:07:27
Serveres med kartofler eller andet ?

  -   2011-03-23 19:35:41
Rigtig god ret. Og ja den bedste gorgonzola sovs vi har smagt her.

  -   2007-12-30 17:36:02
Retten er nem at lave, og kan laves i forvejen. Sovsen er bare noget af det bedste, vi har smagt.