Italiensk kalveinderlår med gorgonzolasauce
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i 10 tynde skiver og bank det let med håndroden. Drys skiverne med salt, peber og friskreven parmesanost og læg et par salvieblade på. Læg en skive parmaskinke på hvert stykke kød og sæt det fast med kødnåle.
Brun kødet i olie på en stor pande, læg siden med parmaskinke nedad først. Steg kødskiverne 2 min. på hver side, læg dem i et fad og hold dem varme. Kog panden af med vin. Opvarm fløde og gorgonzola i en gryde, hæld pandeafkoget op i gryden og tilsæt hakket salvie og presset hvidløg. Smag til med salt og peber og jævn saucen med majsstivelse, rørt ud i vand. |
|
Opskriften er vist 74051 gange,
og udskrevet 2367 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Toria - 2017-06-13 20:25:21 Min mand er helt vild med sovsen.Jeg laver gerne en stor portion og fryser derefter ned i mindre portioner. anonym - 2015-10-25 13:07:27 Serveres med kartofler eller andet ? Marianne - 2011-03-23 19:35:41 Rigtig god ret. Og ja den bedste gorgonzola sovs vi har smagt her. jørgen - 2007-12-30 17:36:02 Retten er nem at lave, og kan laves i forvejen. Sovsen er bare noget af det bedste, vi har smagt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne