Rejecoctail, hvis man er træt af den almindlige

Rejecoctail, hvis man er træt af den almindlige, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Heidihaa

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.Pillede el. frosne rejer
150 g.Friske asparges el. 1 lille dåse
0.25 icebergsalathovede
1 bdt.dild
 
 Marinade:
3 spsk.olie
1 spsk.citronsaft
0.5 revet løg
0.25 tsk.mild paprika
 Salt
 peber
 
 Dressing:
50-75 g.mayonnaise
1 dl.ymer
1-2 spsk.tomatpuré
0.5 fedknust hvidløg
 Nogle dråber citronsaft
0.25 tsk.mild paprika
1 tsk.Engelsk sauce
 Salt
 peber
 Evt.1-2 spsk. tør sherry
 
 Tilbehør:
 Flutes
 
Opskrift:
Pil eller optø rejerne. Skræl og skær asparges i 3 cm lange stykker. Kom dem i saltet vand i 5-8 min. Hæld friske el. dåse asparges til afdrypning.
Snit salaten fint. Skyld dild. Tag lidt fra til pynt og klip resten fint.
Pisk marinaden af de nævnte ingredienser og bland forsigtigt reger, asparges og dild i og lad det trække i køleskabet i 30 min.

Bland dressingen af de nævnte ingredienser.
Man kan bruge cremefraiche i stedet for mayonnaise og ymer.
Anret på små tallerkner, lige før servering.

Velbekomme.





karakterer:
Opskriften er vist 14446 gange,
og udskrevet 387 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu