Fedtfri Ris a la mande

Fedtfri Ris a la mande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.skyr
1-2 tsk.flydende sød
 mandelessens
 vanillesukker - korn af vaniljestang eller Vaniljeessens
 
150-200 g.kogte grødris
 
100 g.smuttede og hakkede mandler
 
Opskrift:
Skyr smages til med sød, mandelessens og vanille. Risene og mandler vendes i og det hele stilles køligt indtil servering.


Skyr er et islandsk surmælksprodukt fremstillet på skummetmælk, fra Thise

Tips:

Kogte grødris: 1.5 dl. grødris
1 l. vand

Vandet bringes i kog og risene tilsættes og det koger nu 15-20 minutter under låg, rør i det ind i mellem.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risalamande fedtfattig

karakterer:
Opskriften er vist 9630 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-12-19 18:12:51
Brug vanille skyr og drop mandelessensen, så er det er fin lille dessert.

  -   2009-08-10 14:49:21
den er ikke fedtfri. der er 54 gram fedt i 100 gram mandler...