Helstegt fricandeau
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår Indsendt : Red : |
|
|
Mørt kalveinderlår brunes hurtigt på alle sider i margarine.
I en smurt stegeso eller ildfast fad lægges løgskiver og skiver af gulerod. Kødstykket lægges herpå og dækkes med spækskiver. Kogende suppe, laurbærblad og nelliker tilsættes. Fadet dækkes med tætsluttende låg og stilles i ovn ved 165 grader i 1½ time. Skyen hældes fra, koges ind med fløde, jævnes, farves med kulør og smages til. Imens stilles kødet utildækket i ovnen ved 250 grader 5-15 min. til overfladen er blank og glinsende. Kartoffelmos serveres til. Der kan lægges små karotter i fadet til stegen. |
|
Opskriften er vist 16904 gange,
og udskrevet 372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne