Helstegt fricandeau

Helstegt fricandeau, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kalveinderlår eller halskam
50 g.margarine
4 tynde skiver ferskt eller røget bacon
1 løg i skiver
1 snittet gulerod
5 dl.suppe
2-3 laurbærblade
2 helenelliker
1 dl.fløde
 Meljævning
 Kulør
 salt
 
Opskrift:
Mørt kalveinderlår brunes hurtigt på alle sider i margarine.

I en smurt stegeso eller ildfast fad lægges løgskiver og skiver af gulerod. Kødstykket lægges herpå og dækkes med spækskiver. Kogende suppe, laurbærblad og nelliker tilsættes.

Fadet dækkes med tætsluttende låg og stilles i ovn ved 165 grader i 1½ time.

Skyen hældes fra, koges ind med fløde, jævnes, farves med kulør og smages til.

Imens stilles kødet utildækket i ovnen ved 250 grader 5-15 min. til overfladen er blank og glinsende.

Kartoffelmos serveres til. Der kan lægges små karotter i fadet til stegen.





karakterer:
Opskriften er vist 16847 gange,
og udskrevet 369 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu