Lækre hakkebøffer med tilbehør
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Annika Johansen Indsendt : Red : |
|
|
Start med at skrølle kartoflerne, sæt dem over, og lad dem være til de er færdige.
Derefter skræller du 2 fed hvidløg, og hakker lidt persille, blander det i det hakkede oksekød, sammen med salt og peber. Når du har gjort det, fordeler du kødet, så der bliver 4 ligestore klumper, og laver bøffer ud af dem. Så skærer du grøntsagerne. Løget skæres i tern, peberfrugten i strimler, og guleroden i skiver. Hvidlæget presses sammen med grøntsagerne. Ca. en halv time, inden kartoflerne er færdige, begynder du at stege bøfferne på lavt blus, så de ikke bliver sorte. Du steger grøntsagerne på højt blus, ca. 10 min, og når du synes de er ved at være ristede nok, tilsætter du pestoen, og skruer ned på lavt. Sausen laver du 5 min før det andet er færdig. (følg anvisningen på pakken) Så er der serveret, velbekomme. |
|
Opskriften er vist 16139 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-03-15 11:28:05 ikk så godt, bedre med den ægte sovs, det er guf |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne