Safranris

Safranris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Safranris, billede 4 Safranris, billede 1 Safranris, billede 2 Safranris, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.løg
1 fedhvidløg
1 spsk.olivenolie
4 dl.ris
1 g.safran
7 dl.hønsebouillon
 
Opskrift:
Hakkede løg og hvidløg svitses i olien uden at tage farve.

Ris og safran tilsættes under omrøring.

Kogende bouillon hældes ved. Risene simrer under låg i ca. 12 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 45826 gange,
og udskrevet 276 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu