Formkager med nødder, chokolade og makron
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : aoge Indsendt : |
|
|
Æg og sukker pisker, og de øvrige ingridienser blandes i.
Puttes i små papirforme, fyld ca 1/4. Bages ved 180 g på en rist midt i ovnen i 10-15 minutter, til de er lysebrune. Husk de er bløde, når de kommer ud, og først bliver sprøde, når de er kølet af. Tips: Der bliver ca 40-45 stk ud af opskriften. Kan fryses. |
|
Opskriften er vist 14402 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer aoge - 2011-06-15 15:03:49 kagerne skal ikke hæve ret meget, det er makronerne der flyder ovenpå der gør dem luftige og sprøde i toppen. Men de skal selvfølgeligt ikke være klæbrige. Lene - 2010-07-19 20:32:04 Kagerne klappede sammen allerede inde i ovnen, selvom opskrift blev fulgt slavisk. Tilbage var en klæbrig masse i hver form. Kan ikke anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne