Fyldte kalveruller med gratinerede grøntsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår Indsendt : Red : |
|
|
Kødet smøres med osten, en skive skinke eller bacon lægges ovenpå, evt. smøres sennep på, og til sidst krydres med salt og peber. Fint snittet hvidløg kan også bruges som fyld. Kødet rulles sammen og lukkes med en kødnål.
Rullerne brunes i olie, hvorefter de skal stege videre i ca. 40 minutter sammen med hvidvin, sojasauce. Når kødet er mørt, kan skyen eventuelt jævnes. Dampet spinat uden væde, tomatskiver, fennikelskiver og aubergine i tern lægges lagvis. Ind imellem salt og peber, evt. friske krydderurter. Æg piskes let sammen med kaffefløde, ost, salt og peber. Ostemassen hældes over. Bages midt i ovnen ved 225 grader i 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 21743 gange,
og udskrevet 519 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-03-09 11:23:31 Jeg tor piskefløden er til at jævne skyen med. Maj-Brit - 2008-03-07 12:45:27 Hvad skal piskefløden bruges til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne