Fyldte kalveruller med gratinerede grøntsager

Fyldte kalveruller med gratinerede grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 tynde skiver kalvekød fra inderlår a 150-175 g
4 tynde skiver bacon el. skinke
150 g.rygeost uden kommen el. flødeost
 salt
 peber
 olie til stegning
2 dl.hvidvin
 piskefløde
 sojasauce
 
 tomater
 fennikel
 spinat
 aubergine
 
2 æg
2 dl.mild reven ost
2.5 dl.kaffefløde
 
Opskrift:
Kødet smøres med osten, en skive skinke eller bacon lægges ovenpå, evt. smøres sennep på, og til sidst krydres med salt og peber. Fint snittet hvidløg kan også bruges som fyld. Kødet rulles sammen og lukkes med en kødnål.

Rullerne brunes i olie, hvorefter de skal stege videre i ca. 40 minutter sammen med hvidvin, sojasauce.

Når kødet er mørt, kan skyen eventuelt jævnes.

Dampet spinat uden væde, tomatskiver, fennikelskiver og aubergine i tern lægges lagvis. Ind imellem salt og peber, evt. friske krydderurter.

Æg piskes let sammen med kaffefløde, ost, salt og peber. Ostemassen hældes over. Bages midt i ovnen ved 225 grader i 30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 21660 gange,
og udskrevet 517 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-09 11:23:31
Jeg tor piskefløden er til at jævne skyen med.

  -   2008-03-07 12:45:27
Hvad skal piskefløden bruges til?