Kalkun bryst med bacon
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt af : Kokkeeleven Indsendt : Red : |
|
|
læg kalkunen på et spækbræt og fjern evt fedt hvis man ikke vil have det.
skær nogle 1 cm tykke stykke emmentaler ud. steg baconnet og fold det rundt om emmentaleren. lig det på langs af kalkunen. rul kalkunen sammen så det bliver en "pølse". ruld den så bacon og emmentaler ligger i midten. brug slagter tråd eller noget andet til at holde på kalkunen. salt peber og basilikum drysses på hver side, og steg det hurtigt på en pande så det får en flot stegeflade. put den i ovnen på 200 grader i ca 25 min. Tips: dette er en rigtig lækker og saftig kalkun. |
|
Opskriften er vist 12310 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Else Pedersen - 2015-02-01 11:13:30 Jeg synes lige I skulle læse korrektur på opskriften, da der er enormt mange stavefejl. Det løber koldt ned ad ryggen! _ når man ser sådan en gang fejl på fejl. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne