Kalkun bryst med bacon

Kalkun bryst med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kokkeeleven

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stort kalkun bryst
1 pakkebacon
 noget emmentaler
 salt
 peber
 basilikum
 
Opskrift:
læg kalkunen på et spækbræt og fjern evt fedt hvis man ikke vil have det.
skær nogle 1 cm tykke stykke emmentaler ud.
steg baconnet og fold det rundt om emmentaleren.
lig det på langs af kalkunen.
rul kalkunen sammen så det bliver en "pølse". ruld den så bacon og emmentaler ligger i midten.
brug slagter tråd eller noget andet til at holde på kalkunen.
salt peber og basilikum drysses på hver side, og steg det hurtigt på en pande så det får en flot stegeflade.

put den i ovnen på 200 grader i ca 25 min.

Tips:

dette er en rigtig lækker og saftig kalkun.





karakterer:
Opskriften er vist 12264 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-02-01 11:13:30
Jeg synes lige I skulle læse korrektur på opskriften, da der er enormt mange stavefejl. Det løber koldt ned ad ryggen! _ når man ser sådan en gang fejl på fejl.