Inbagte korteletter

Inbagte korteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sara

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 koteletter
0.5 dl.olie (til marinade)
2 tsk.paprika
1 spsk.ketchup
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.hvidløg
0.5 tsk.oregano
 lidtpeber
 
1 pakkebuko grøn pikant (smørost)
0.5 pakkebutterdej
 
Opskrift:
Krydderier, ketchup og olie blandes sammen, derefter kommes koteletterne i en frysepose med marinaden, og der bindes knude på posen og den rystes og stilles på køl i ca 2 timer.

Når kødet så har stået på køl og trukket, brunes det på en pande i lidt olie.

Butterdejspladerne tages ud af pakken og rulles så tyndt ud som muligt, derefter smøres osten på dejen (ikke helt ud til kanten da dejen ikke kan lukkes sammen så).

Koteletterne ligges hver for sig på butterdejen og de pakkes ind i 4 pakker, og ligges i et ildfast fad med den foldede side ned af.

Derefter kommes fadet ind i en forvarmet ovn på 175 grader, og bages i 25 min.

Tips:

Koteletterne serveres med ris og tomatsovs. Koteletterne kan byttes ud med kyllingebryst.





karakterer:
Opskriften er vist 6949 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu