Pavlova med sommerbær
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Indsendt af : Britta Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehvider, eddike og halvdelen af flormelissen til stift skum. Vend resten af flormelissen i og pisk videre, til det hele er stift og sejt. Riv marcipanen i marengsmassen, og vend det hurtigt sammen.
Læg marengsen som et stort bjerg på en bageplade med bagepapir med en diameter på ca. 25 cm. Bag i 30-40 min. ved 150C til dejen er sej og karamelagtig i midten. Sæt bunden til afkøling på en rist. Umiddelbart inden servering pyntes med flødeskum og masser af bær. Slut af med et drys flormelis. |
|
Opskriften er vist 12435 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne