Micro Risengrød

Micro Risengrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Sluppermand

Indsendt :      Red :
Micro Risengrød, billede 4 Micro Risengrød, billede 1 Micro Risengrød, billede 2 Micro Risengrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl. Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
6 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Bring ris og vand i kog ved fuld effekt.
Tilsæt mælk og kog videre ved halv effek i 5 min. Kog derefter videre ved effekt 3 i ca. 30 - 35 min. Omrør en gang immellem





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risengrød i mikroovn

karakterer:
Opskriften er vist 42030 gange,
og udskrevet 589 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7066 (1682 kcal)
KJ pr. Pers. 1766 (420 kcal)
Vægt ialt 1764 gram
Vægt pr. Pers. 441 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 400 KJ (95 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 1.4 gram
Kulhydrat 18.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-27 18:56:14
Let og enkel risengrød. Smager godt! :-)

  -   2008-12-23 15:00:37
Hvorfor vand?