Micro Risengrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Sluppermand Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring ris og vand i kog ved fuld effekt.
Tilsæt mælk og kog videre ved halv effek i 5 min. Kog derefter videre ved effekt 3 i ca. 30 - 35 min. Omrør en gang immellem |
|
Opskriften er vist 42030 gange,
og udskrevet 589 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jule-glade - 2012-10-27 18:56:14 Let og enkel risengrød. Smager godt! :-) riborgdaehnert - 2008-12-23 15:00:37 Hvorfor vand? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne