Engelsk jule plumkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Smør og rørsukker piskes sammen med en håndmixer.
Æggene deles i hvide og blomme og blommerne røres i et ad gangen.
Ahornsirup, citronskal og citronsaft røres i.
Mel, natron, kanel, muskat og nellike blandes sammen. Melblandingen røres skiftevis i med æblejuice og rom. Rosiner, dadler, cocktailbær og pomeransskal blandes med mel. Rosinblandingen røres i dejen. Æggehviderne piskes stive, og halvdelen røres i dejen. Resten af æggehviderne vendes forsigtigt i dejen. Dejen kommes i en springform (24 cm). Bagetid: 1 time og 40 min. ved 170° nederst i ovnen. Kagen afkøles. Marcipanen rulles ud til 2 mm tyk plade. Kagen beklædes med marcipan. Flormelis drysses over kagen gennem en sigte. Kagen pyntes med cocktailbær, appelsinskal og fri fantasi. |
|
Opskriften er vist 10859 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne