Asiatiak Boulaibaisse
Indsendt af : Anne Maria Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Grøntsagerne hakkes fint og koges.
Flåede tomater tilsættes. Krydderier tilsættes Afkoget tilsættes. Pas på det kan være stærkt. Kokosmælk tilsættes Ved sidste tilberedning kan suppleres med finthakkede rå blomkål, champignon, cashewnødder, ærter, majs, kikærter eller andet – incl. kalkunkød, kylling, fisk, havtang, rejer mv. Suppen fortyndes evt. ved sidste tilberedning med vand, flere flåede tomater og eller kokosmælk. Tips: Hilsen Anne |
|
Opskriften er vist 11189 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne