Asiatiak Boulaibaisse

Asiatiak Boulaibaisse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anne Maria Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 10 liter suppe:
3 store grønne løg
0.5 hvidkålshoved
1000 g.Gulerødder
 Grønne bønner
0.5-1 selleri eller Pastinak eller Persillerod
1 grøn peberfrugt
 Hakket hvidløg (Jeg har undertiden brugt syltede hvidløg)
 Vand så det dækker grøntsagerne
 Evt.et par kartofler eller græskar. Det kan gøre suppen lidt tykkere
4 ds.hakkede tomater med f.eks. chilli
4 ds.kokosmælk – evt. light. (Light har dog nemt ved at skille)
 
 Karry (forskellige karryblandinger)
 salt
 peber
 evt.koriander, spidskommen eller masala Jeg synes også de indiske krydderiblandinger er vældig gode i suppen
 
 Afkog af:
 Lemongras eller citrongræs eller limeblade eller kefirblade
 Hel ingefær eller galangarod (eller revet ingefær direkte i suppen)
 Lakridsrod
 Hel koriander
 Chilli
 Gurkemeje
 
Opskrift:
Grøntsagerne hakkes fint og koges.
Flåede tomater tilsættes.
Krydderier tilsættes
Afkoget tilsættes. Pas på det kan være stærkt.
Kokosmælk tilsættes
Ved sidste tilberedning kan suppleres med finthakkede rå blomkål, champignon, cashewnødder, ærter, majs, kikærter eller andet – incl. kalkunkød, kylling, fisk, havtang, rejer mv.

Suppen fortyndes evt. ved sidste tilberedning med vand, flere flåede tomater og eller kokosmælk.

Tips:

Hilsen Anne





karakterer:
Opskriften er vist 11189 gange,
og udskrevet 153 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu